القائمة الرئيسية

الصفحات

"Δεν είναι απλώς θεωρητικοί της συνωμοσίας που ανησυχούν για το HAARP. Η Ευρωπαϊκή Ένωση κάλεσε το έργο παγκόσμια ανησυχία και ψήφισε ψήφισμα που ζητούσε περισσότερες πληροφορίες για τους κινδύνους για την υγεία και το περιβάλλον. πιο απειλητικό από μια ερευνητική μονάδα ραδιοεπιστήμης. "
 - Από το ντοκιμαντέρ για τις δυνατότητες ελέγχου του καιρού HAARP από την CBC του Καναδά





HAARP: Τι είναι αυτό;


Το έργο περιορίστηκε από το στρατό το 2013, αφού προσελκύει μεγάλα ποσά αρνητικής δημοσιότητας, παρόλο που η έρευνα τύπου HAARP συνεχίζει αναμφισβήτητα σε άλλα μυστικά έργα. Αυτό το δοκίμιο αποκαλύπτει μια μεγάλη εξαπάτηση που εκδίδεται από τους εμπλεκόμενους για να οδηγήσει το κοινό να πιστεύει ότι το HAARP ήταν απλώς μια ερευνητική μονάδα με ελάχιστη πρακτική στρατιωτική αξία. Το HAARP ήταν ένα ελάχιστα γνωστό, αλλά σημαντικότατο στρατιωτικό αμυντικό πρόγραμμα των ΗΠΑ δημιούργησαν αρκετή διαμάχη σχετικά με τις εικαζόμενες δυνατότητες ελέγχου του καιρού και πολλά άλλα.

Αν και οι αξιωματούχοι του προγράμματος HAARP αρνήθηκαν από αξιωματούχους του προγράμματος HAARP, μερικοί αξιόλογοι ερευνητές ισχυρίζονται ότι οι δυνατότητες του ηλεκτρομαγνητικού πολέμου του σχεδίου είχαν σχεδιαστεί για να προωθήσουν τον στόχο που έθεσε ο αμερικανικός στρατός για επίτευξη "κυριαρχίας πλήρους φάσματος" έως το έτος 2020 και "κατοχής του καιρού το 2025" δείτε την περίληψη εγγράφου USAF εδώ). Άλλοι φθάνουν μέχρι να υποστηρίξουν ότι οι τεχνολογίες HAARP υπήρξαν και συνεχίζουν να χρησιμοποιούνται για έλεγχο του καιρού, να προκαλέσουν σεισμούς, τυφώνες, τσουνάμι, να διαταράξουν τα παγκόσμια συστήματα επικοινωνιών και πολλά άλλα.


Αυτοί οι ερευνητές επισημαίνουν σημαντικές πτυχές του προγράμματος οι οποίες εξακολουθούν να παραμένουν μυστικές για φερόμενους λόγους «εθνικής ασφάλειας». Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Η.Π.Α. ενός βασικού υπεύθυνου για την ανάπτυξη του HAARP και άλλων αποδεικτικών εγγράφων υποστηρίζει αυτούς τους ισχυρισμούς. Και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν ηλεκτρομαγνητικά όπλα ικανά να χρησιμοποιηθούν σε πολεμικές συγκρούσεις. Η τιμή κόστους 300 εκατομμυρίων δολαρίων του έργου HAARP υποδεικνύει επίσης ότι συμβαίνει κάτι περισσότερο από το μάτι.
Σύμφωνα με τον αρχικό ιστότοπο του HAARP, "το HAARP είναι μια επιστημονική προσπάθεια που στοχεύει στη μελέτη των ιδιοτήτων και της συμπεριφοράς της ιονόσφαιρας, με ιδιαίτερη έμφαση στην ικανότητα κατανόησης και χρήσης της για την ενίσχυση των συστημάτων επικοινωνίας και επιτήρησης τόσο για πολιτικούς όσο και για αμυντικούς σκοπούς". Η ιονόσφαιρα είναι το λεπτότερο ανώτερο στρώμα της ατμόσφαιράς μας που κυμαίνεται από περίπου 50 χιλιόμετρα έως 1000 μίλια πάνω από την επιφάνεια της Γης.
Ο ιστότοπος του προγράμματος HAARP αναγνώρισε ότι διεξήχθησαν πειράματα τα οποία χρησιμοποίησαν ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες για να πυροδοτήσουν παλμικές, κατευθυνόμενες δέσμες ενέργειας προκειμένου να «διεγείρουν προσωρινά μια περιορισμένη περιοχή της ιονόσφαιρας». Κάποιοι επιστήμονες δηλώνουν ότι η ανησυχητική αυτή στρώση μπορεί να έχει σοβαρές και ακόμη και καταστροφικές συνέπειες.
هل اعجبك الموضوع :
author-img
A group of young people interested in blogging and writing important articles for daily life, where we know how important it is to know the facts in every person’s life َ( Q ANONS )