القائمة الرئيسية

الصفحات

"Het is niet alleen samenzweringsteoretici die zich zorgen maken over HAARP. De Europese Unie heeft het project een mondiaal probleem genoemd en heeft een resolutie aangenomen waarin wordt gevraagd om meer informatie over haar gezondheids- en milieurisico's. Ondanks deze zorgen dringt ambtenaren van HAARP erop aan dat het project niets is meer sinister dan een radio science research faciliteit. "
 - Van documentaire over HAARP weather control mogelijkheden door Canada's CBC





HAARP: Wat is het?


Het project werd in 2013 door het leger afgesloten na het aantrekken van grote hoeveelheden negatieve publiciteit, hoewel HAARP-achtig onderzoek ongetwijfeld doorgaat in andere geheime projecten. Deze essay onthult grote bedrog die door de betrokkenen is afgekondigd om het publiek te geloven dat HAARP gewoon een onderzoeksfaciliteit was met weinig praktische militaire waarde. HAARP (High Frequency Active Auroral Research Programma) was een bekend, maar kritisch belangrijk Amerikaanse militaire defensieproject die gegenereerd nogal een beetje controverse over zijn vermeende weer controle mogelijkheden en nog veel meer.

Hoewel door HAARP-projectambtenaren ontkend wordt, beweren sommige gerespecteerde onderzoekers dat de elektromagnetische oorlogsvoering mogelijkheden van het project zijn ontworpen om het doel van het Amerikaanse leger voor het bereiken van "Full-spectrum Dominance" tegen 2020 en van het 'Owning of the Weather in 2025' door te geven ( zie USAF document samenvatting hier). Anderen gaan zover dat ze claimen dat HAARP-technologieën zijn geweest en blijven gebruiken voor weerkontrole, om aardbevingen, orkanen, tsunami's te veroorzaken, globale communicatiesystemen te verstoren en meer.
Deze onderzoekers wijzen op belangrijke aspecten van het programma, die nog steeds geheim worden gehouden door vermeende redenen van "nationale veiligheid". Het Amerikaanse octrooi van een sleutelontwikkelaar van HAARP en andere documentaire bewijzen ondersteunt deze claims. En er bestaat geen twijfel dat elektromagnetische wapens die in oorlogvoering kunnen worden gebruikt, bestaan. De prijsopgave van het HAARP-project van 300 miljoen dollar suggereert ook dat er nog meer aan de gang was dan aan het oog.



Volgens de oorspronkelijke HAARP website is HAARP een wetenschappelijk doel gericht op het bestuderen van de eigenschappen en het gedrag van de ionosfeer, met bijzondere nadruk op het kunnen begrijpen en gebruiken om communicatie- en bewakingssystemen te verbeteren voor civiele en defensie doeleinden. " De ionosfeer is de delicate bovenste laag van onze atmosfeer, die varieert van ongeveer 30 mijl (50 km) tot 600 mijl (1000 km) boven het oppervlak van de aarde.
Op de website van het HAARP-project werd erkend dat er experimenten werden uitgevoerd die elektromagnetische frequenties gebruiken om pulsed, directed energy beams te vuren om tijdelijk een beperkt gebied van de ionosfeer op te wekken. Sommige wetenschappers stellen dat doelbewust storende deze gevoelige laag grote en zelfs rampzalige gevolgen kan hebben.
هل اعجبك الموضوع :
author-img
A group of young people interested in blogging and writing important articles for daily life, where we know how important it is to know the facts in every person’s life َ( Q ANONS )