القائمة الرئيسية

الصفحات

"Nu numai teoreticienii conspirației sunt îngrijorați de HAARP, Uniunea Europeană a numit proiectul o preocupare globală și a adoptat o rezoluție prin care solicită mai multe informații cu privire la riscurile pentru sănătate și mediu. mai sinistru decât o instalație de cercetare științifică radio. "
 - De la documentar despre capacitățile de control al timpului HAARP de către CBC din Canada





HAARP: Ce este?


Proiectul a fost închis de armată în 2013, după ce a atras cantități mari de publicitate negativă, deși cercetarea de tip HAARP continuă, fără îndoială, în alte proiecte secrete. Acest eseu relevă o amăgire majoră, promulgată de cei implicați, pentru a determina publicul să creadă că HAARP a fost pur și simplu o unitate de cercetare cu valoare militară practică.HAARP (Program de Cercetare Aurorală Activă înaltă Frecvență) a fost un proiect puțin cunoscut, a generat destul de puțin controverse față de capacitățile sale de control al timpului și multe altele.

Desi sunt negati de oficialii proiectului HAARP, unii cercetatori respecta faptul ca capabilitatile de lupta electromagnetica ale proiectului au fost proiectate pentru a transmite obiectivul declarat al armatei americane de a atinge "Domeniul Full Spectrum" pana in anul 2020 si "detinerea vremii in 2025" consultați rezumatul documentului USAF aici). Alții merg atât de departe încât să pretindă că tehnologiile HAARP au fost și continuă să fie utilizate pentru controlul vremii, pentru a provoca cutremure, uragane, tsunami, pentru a perturba sistemele globale de comunicații și multe altele.
Acești cercetători indică aspecte importante ale programului, care sunt păstrate în continuare în secret pentru presupusele motive de "siguranță națională". Brevetul S.U.A. al unui dezvoltator-cheie al HAARP și alte dovezi documentare susțin aceste afirmații. Și nu există nici o îndoială că există arme electromagnetice capabile să fie folosite în război. Proiectul HAARP, de 300 de milioane de dolari, sugerează că se întâmplă mai multe decât se întâmplă cu ochiul.


Potrivit site-ului original al HAARP, "HAARP este un efort stiintific care are ca scop studierea proprietatilor si comportamentului ionosferei, punand accentul pe faptul ca este capabil sa il inteleaga si sa-l foloseasca pentru a imbunatati sistemele de comunicatii si supraveghere atat in scopuri civile cat si de aparare". Ionosfera este stratul superior delicat al atmosferei noastre, care variază de la aproximativ 50 km până la 1000 de kilometri deasupra suprafeței Pământului.
Site-ul proiectului HAARP a recunoscut că s-au efectuat experimente care au utilizat frecvențe electromagnetice pentru a declanșa raze de energie pulsate și direcționate pentru a "excita temporar o zonă limitată a ionosferei". Unii oameni de știință declară că tulburarea intenționată a acestui strat sensibil ar putea avea consecințe majore și chiar dezastruoase.
هل اعجبك الموضوع :
author-img
A group of young people interested in blogging and writing important articles for daily life, where we know how important it is to know the facts in every person’s life َ( Q ANONS )