القائمة الرئيسية

الصفحات

"Det er ikke kun konspirationsteoretikere, der er bekymrede over HAARP. Den Europæiske Union kalder projektet et globalt problem og vedtog en beslutning, der kræver mere information om sundheds- og miljømæssige risici. På trods af disse bekymringer insisterer embedsmænd på HAARP, at projektet ikke er noget mere uhyggelig end en radioforskningsfacilitet. "
 - Fra dokumentar om HAARP vejr kontrol kapaciteter af Canadas CBC





HAARP: Hvad er det?


Projektet blev shuttered af militæret i 2013 efter at have tiltrukket store mængder negativ reklame, selvom HAARP-lignende forskning utvivlsomt fortsætter i andre hemmelige projekter. Dette essay afslører større bedrageri udgivet af de involverede for at lede offentligheden til at tro HAARP var simpelthen en forskningsanlæg med lidt praktisk militær værdi. HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) var et lille kendt, men kritisk vigtigt amerikansk militærforsvarsprojekt, som genereret en del kontroverser over sine påståede vejrstyringsfunktioner og meget mere.

Selvom de er blevet nægtet af HAARP-projektansatte, hævder nogle respekterede forskere, at projekternes elektromagnetiske krigsførelse er designet til at videresende det amerikanske militærs angivne mål om at opnå "fuldspektret dominans" inden år 2020 og "besidder vejret i 2025" ( se USAF dokumentoversigt her). Andre går så langt som at hævde, at HAARP teknologier har været og fortsat bruges til vejrkontrol, for at forårsage jordskælv, orkaner, tsunamier, forstyrre globale kommunikationssystemer og meget mere.


Disse forskere peger på store aspekter af programmet, som stadig holdes hemmelige for påståede grunde til "national sikkerhed". US patentet af en nøgleudvikler af HAARP og andre dokumentbeviser understøtter disse krav. Og der er ingen tvivl om, at elektromagnetiske våben, der kan bruges i krigsførelse, eksisterer. HAARP-projektets prismærkning på 300 millioner dollars foreslår også, at der foregår mere, end at opfylde øjet.
Ifølge den oprindelige HAARP-hjemmeside er HAARP et videnskabeligt forsøg, der tager sigte på at studere ionosfærenes egenskaber og opførsel, med særlig vægt på at kunne forstå og bruge det til at forbedre kommunikations- og overvågningssystemerne til både civile og forsvarlige formål. " Ionosfæren er det delikate øvre lag af vores atmosfære, der ligger fra omkring 30 miles (50 km) til 600 miles (1000 km) over jordens overflade.
HAARP-projekts websted anerkendte, at der blev udført eksperimenter, der anvendte elektromagnetiske frekvenser til at pudse pulserede, styrede energistråler for at "midlertidigt opleve et begrænset område af ionosfæren." Nogle forskere siger, at det målrettet at forstyrre dette følsomme lag kunne have store og endda katastrofale konsekvenser.
هل اعجبك الموضوع :
author-img
A group of young people interested in blogging and writing important articles for daily life, where we know how important it is to know the facts in every person’s life َ( Q ANONS )